Deniz uçağı, Bandırma'yı pas geçti.

Deniz uçağı, Bandırma

Rotayı Ege ve Akdeniz`e çeviren Burulaş Deniz Uçağı Bandırma'yı pas geçti.

İstanbul-Bandırma arasında ilk seferini yapması gereken Burulaş-Deniz uçağı Bandırma’yı pas geçti, Rotayı Bodrum’a çeviren deniz uçakları dün İstanbul- Bursa ve Bodrum seferlerine başladı.

Bünyesinde kara, deniz, demir ve hava yolunu barındıran dünyanın ilk Seyahat kuruluşu olarak adı öne çıkan Burulaş hafta başında Bandırma’da gerçekleştirdiği Kokteyl ile 44 yıl sonra Bandırma’yı İstanbul’a 35 dakikalık seferlerle İstanbul’a bağladıklarını ifade etmişlerdi.

7/24 mesai verilerek Aşk köprüsü yanına kurulan iskele ve Peronu tamamlayan Burulaş dün sabah 09.00 da İstanbul’dan havalanarak 09.30 da Bandırma’da olması gereken ilk seferi 1 bilet satışı nedeni ile iptal etti.

Burulaş’ın dün sabahki ilk seferinde Bandırma dönüşü 09.45 seferi için ise hiç bilet satışı olmadı.

Burulaş yetkilileri dün ikinci seferinde iptali ardından yaptıkları açıklamada İstanbul- Bandırma seferlerinin niçin ertelendiğine dair bir sebep göstermeden uçuşların takvimi belli olmayan ileri bir tarihe ertelendiği açıklamasında bulundular.

Burulaş, Bandırma-İstanbul seferleri bu gerekçelerle bilinmeyen bir tarihe ertelenirken dün İstanbul- Bodrum, Bursa-Gemlik’ten hareketle Bodrum seferleri başladı.

Doluluk oranı yüksek olan İstanbul- Bodrum seferleri hareketliliği, yeni uçuş rotalarının öncelik hakkını Çeşme, Kuşadası, Marmaris ve Ayvalık güzergâhlarına yöneltirken, ileri tarihlerde Erdek Adalar ve Tekirdağ seferlerinin de gündemini koruduğu görüldü.

Burulaş, Bandırma-İstanbul seferlerinin talep olmadığı gerekçesi ile ileri bir tarihe ertelenmesi Bandırma gündeminde Fiyatların yüksek olmasına bağlandı.

 

 

 



GÖKHAN
3.10.2014 19:03:40
bunlar böyledir, herkez kıblesi mekke sanır, oysa EUDRO dur bunların kıbleleri, bunlarda haram helal ver allahım yer bunlar.. 1 haziran dediler, 1 ekimde başladılar. sözüm ona dünyanın en büyük ulaşım ağı burulaşşşşş yanaşşş milletin cebine yanaşşşş sülüklerrrrr

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı